Buku Pelawat

Komen anda amat dialu-alukan supaya dapat kita berkongsi cadangan, idea dan pendapat bagi membolehkan aku memperbaiki apa yang perlu. Maaf dihulur sekiranya apa yang aku tulis tidak menepati apa yang kalian inginkan ataupun ia jauh daripada yang kalian jangkakan. Secara ringkasnya, laman ini aku sediakan sebagai buku pelawat untuk kalian. Teruskan membaca tulisan yang tak seberapa ini.

footer

Komen-komen
  1. kipp berkata:

    Aku tak mau komen, cuma nak bagitau, “teruskan menulis, agar Malaysia lebih kritis dengan isu semasa!”…

  2. kipp berkata:

    Camne nak buat e-book?… bleh ajar tak?

    TongkangBocor : Nanti aku cuba tanya kenalan yang pandai. Aku pun kurang arif sebenarnya… Yang pasti dia dlm format pdf.. Tengok contoh di bluehikari.com pada arkib moplantai

  3. zuriaf berkata:

    yeah..aku dah datang..tapi tak tau nak komen apa lagi..so aku drop komen kat sini jelah…

    TongKangBocor : Terima kasih daun keladi, selalu-selalulah datang singgah lagi =)

  4. leokid berkata:

    jalan-jalan.

    TongKangBocor : Terima kasih daun keladi =)

  5. mirhans safni berkata:

    tersesat dalam lautan maya, terjumpa tongkang bocor yang terdampar..

  6. pulasari berkata:

    salam 3laik

    hehe…trimas ya

    insyaAllah akan dteruskan cereka maliq tuh

    salam

    TongKangBocor : Tima kasih di atas lawatan balas, hehehe… Semoga kita saling berhubung selepas ini. Saya akan link blog anda utk memudahkan pembacaan.

  7. mirhans safni berkata:

    salam..nak minta kebenaran link blog anda..saya da add..halal k..thanks.

    TongkangBocor : Halal, halal, hehehe…

  8. mahsyar90 berkata:

    lawatan sambil blaja..
    lalalala…

  9. cybernetics mind berkata:

    dunno…how i get to bang into ngko punya site ni….tapi aku enjoy pulak dgn ngko punya blog ni…..salam perkenalan, selamat berkarya, selamat menggeneratekan minda dan selamat bercybernetics……confirm aku akan boh ngko punya blog ni kt blog aku….boley kan….????

    Buleh buleh, silakan…salam perkenalan gak…

  10. hubahuba berkata:

    kali kedua aku lawat blog kau….

    best juga baca hasil nukilan ketua tingkatan nie :p
    :)

    hubahuba : terima kasih. sekadar sedikit nukilan untuk perkongsian. Juga kadang-kadang tempat melayan perasaan. oh ya. nanti akan aku link blog kau..

  11. sumijelly berkata:

    mcm biasala……..
    tumpang liwat jek……
    hikhikhik………………

    sumijelly : erk…

  12. ummuhanah berkata:

    salam ziarah…

    memang tongkang pecah laa….banyak juga ‘membocorkan’ isinya…selamat berkarya…

    ummuhanah : syukran sudi menjengah tongkang bocor yg terdampar di lautan maya, hehe…

  13. JuliaNa berkata:

    Salam kenal!!

  14. ainyusof berkata:

    salam perkenalan. tak sangka jumpa blog org segamat yg bljr kat upm. hmm, sy dh abis bljr n grad thn lps. nway, truskan la berblogging n belajar menjadi kaunselor yg di sygi oleh rmi anak2 (murid)

    ainyusof : ye, sy cuba jd kaunselor yg disayangi anak2, hahaha

  15. de Mahdali berkata:

    Salam kenal. Terima Kasih kerana sudi melawat. Saya Syed Syafiq, warga kolej 14. Ukhwah Fillah Lestari Abadan Abada..

    owh, warga k14…ade beberapa kenalan disitu. mtm dan bakal mtm…

  16. avataraang berkata:

    bile nak tampal tongkang yang bocor, supaya ia dapat meluncur semula di atas air.. :)

    nice blog.. :D

    avataraang : trimas sudi singgah, hehehe

  17. husna adilah berkata:

    abg dah lame wat blog, nape tak gitau?

    husna : la, husna x tau ke???abg igt tau dh…hehehe…

  18. EvaRieNa Hawa D'Hearty berkata:

    Salam..

    nak signnnnn~ ngee~
    not bad gak blog kamoo.. truskan mnulis..
    krn sy suka mbaca..
    temasehhh~

    evariena : eh, ni y kt fesbuk kan??camne lak leh jmpa blog sy ni, huhu…tulis biase2 je,xde yg best sgt pun, hahaha…apepun, tq sbb suka baca.rajin2 la dtg n komen… =)

  19. salam…….emmm,menarik kisah2 yg berlaku pada diri kamu….
    teruskan menulis coretan kamu…..

  20. Husna Adilah berkata:

    Haiyooo~ :) dah dah kite habis blaja ni, dont forget to keep in touch k? :) have a nice day!!

  21. wans berkata:

    Salam, buah tangan tadak melawat saja, hari minggu.

    wan : salam kembali…tq sudi melawat…=)

  22. farah berkata:

    jemput ke blog saya

  23. Azie berkata:

    salam ziarah.. :-)
    azie : thanks ziarah… ;)

  24. bidadari berkata:

    salam…

    ehem2..namaku bidadari..hehehe..berasal dari tasek gelugor pulau pinang..

    sapekah kwn TongkangBocor yg bergelar bidadari nih?? sila lah melawat ke blog aku ye…

    nice blog…=) teruskan menulis!!

    bidadari : alah fiza, tgk emel ko aku dh tau hang,hahaha…btw thanks melawat..

  25. Syida berkata:

    salam ziarah zuhairi..
    Baik semuanya? lama tak dengar khabar?
    moga sentiasa dalam linndungan Allah.

    syida : salam kembali..alhamdulillah semuanya baik2 saja…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s